F.A.Q

Hoe werkt het?

De bedoeling is om allen samen aan tafel te zitten en alle gerechtjes te delen. Zo bestel je steeds een apero-menu voor het aantal personen aanwezig. Hiermee heb je ruim voldoende om hapjes en voorgerecht te voorzien.


Wil je graag een hoofdgerecht kan je steeds vrijblijvend één van de hoofdgerechten per persoon bijbestellen. Zo wordt het delen alleen maar leuker en interessanter.


Wil je het helemaal afmaken kan je per persoon nog een lekker dessertje bestellen.

Wat met allergieën?

Je kan me steeds contacteren om de allergenenlijst op te vragen van de gerechten. Jammer genoeg kan ik voor Take-away niet altijd voor iedereen rekening houden met de allergenen. Je mag me wel steeds vrijblijvend contacteren voor de mogelijkheden. Ik zal absoluut mijn best doen!


Voor grote bestellingen kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn. 

Wat moet ik zelf nog doen?

De box wordt koud geleverd. Dit wil zeggen dat er nog enkele gerechten zijn die je zelf dient op te warmen. Hiervoor zullen bij elke box duidelijke instructies zitten. De meeste gerechten kunnen perfect in microgolf warm gemaakt worden. Toch is het soms lekkerder iets in de oven te verwarmen.  

Wanneer kan ik afhalen?

Je kan je take-away bestelling afhalen op de dag die je aangeeft bij bestelling tussen 16:00u en 18:00u. Dan heb ik voldoende tijd om alles kraakvers te bereiden.


Voor andere bestellingen spreken we samen een afhaalmoment af.

Ik ben vegetarisch?

Bij de hoofdgerechten is er meestal een vegetarische optie. Indien niet kan je me steeds contacteren. 

Indien je het apero-menu ook vegetarisch wenst, kan je dit aanvragen.

Is de verpakking natuurvriendelijk?

De meeste verpakking zijn bio-afbreekbaar en gemaakt van suikerriet of andere materialen. Toch is het niet altijd mogelijk alles natuurvriendelijk af te leveren. 

Ik heb nog een vraag?